top of page

Tarieven

Therapeutische voetreflexbehandeling met intake

Therapeutische voetreflexbehandeling (vervolg)

Ontspannende massage

Rug massage op stoel of voetmassage

Massage bij kanker

Losse intake

Aromazorg

 

 

Natuurlijk is het mogelijk de tijd uit te breiden al naar gelang de behoefte en klacht (prijs naar verhouding behandeling). Wilt u dat we echt gaan werken aan een klacht bestaat het eerste consult uit een intake en een 1e voetreflexbehandeling om zo tot een behandelplan te kunnen komen. De bovenste 2 behandelingen worden afhankelijk van uw verzekering (gedeeltelijk) vergoed, maar de andere behandelingen niet. Overleg even wat mogelijk is.

 

Graag contant afrekenen na de behandeling of door middel van een nota die via de mail wordt verstuurd. Hierop geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Gemaakte afspraken dienen 24 uur van tevoren te worden afgezegd of in overleg worden verplaatst.

 

Ook kun je iemand blij maken met een cadeaubon!


Vergoedingen

 

Als therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en geregistreerd door stichting RBCZ. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten van een VBAG-geregistreerde praktijk. Om erachter te komen of dat ook voor u het geval is, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of zelf kijken naar uw polisvoorwaarden.
 

65,00 euro
50,00 euro
50,00 euro
35,00 euro
50,00 euro
15,00 euro
Prijs in overleg

bottom of page